Ben, tabii ki Shou'yu istiyorum...'
Ah hadi ama! Benden tek isteği bu olamazdı. Bu kız gerçekten de aşık sevgilisine. Ve ben tabii ki de onu da yanıma çekecektim. Ama Keiko diğer çaylaklardan çok daha farklıydı. Ondaki çekimi hissetmemek imkansız…
Beni yere indir.
Keiko’nun bu isteği üzere onu tekrar kendime çektim ve kanatlarımı çırpıp bulutlardan aşağı atladım. Bu onu korkutmuşa benziyordu çünkü kollarımın arasında büzüldükçe büzülmüştü. Yere basınca benden hızla geri çekildi. Sevgilisiyle olmaya dair birkaç söz geveledi.
Nasıl biri olduğunu ve hikayeni biliyorum. Fakat benim tek istediğim Shou. Bana onunla ömür boyu bir hayat vadedebilir misin? Onunla olan güzel bir hayatı...
Sevgilisi… Ah tüm kızlar erkeklere neden böyle bağlanır ki… Sırtımda bir yanma hissettim. Kanatlarım yok oluyordu. Sihrin etkisiyle… Eski çaylak halime dönüyordum. Değişim beni rüyada yakalamıştı. Tam Jack adlı şahsın bedenine bürünürken Keiko’ya Tabii ki bunu sağlayabilirim. Unuttun mu? Ben sonsuza kadar yaşamaya mahkum edilmiş bir meleğim. Ve ilişkinizi ben hariç hiç kimse dikkate almıyor. Bak mesela, Yüksek Rahibeniz Zoey Kızılkuş. Sizin her yerde birbirinize ilişkinizi belli etmenizi bozuyor. Size engel oluyor. Ya diğer yüksek rahibelere ne demeli? Ah Keiko… Ben asla böyle bir şeye karışmam. Sonsuza kadar beraber olabilmeniz için her şeyi yapabilirim seve seve. Ama bunun karşılığında tek isteğim… Senin gibi güçlü bir çaylağı diğer yeni yetme çaylaklarla aynı sınıfa katan Nyx’e, Sen ve sevgilinin aşk ilişkilerine her yerde burnunu sokan Yüksek Rahibelerin Afrodit, Stevie Rae ve Zoey’e sırt çevirmen. Bunu yaptığın takdirde Shou ile sonsuz bir hayat seni bekliyor olacak. Ve bunu sakın unutma, Nyx için bir değerin yok. Çünkü onun için Gece’nin kızı Zoey’den daha önemli hiçbir çaylak, vampir veya insan önemli değil. Zoey sana yapılması gerekilen bütün ayrıcalıkları çaldı. Sen bunları hak etmiyorsun, Keiko… Sen basit bit çaylaktan çok daha fazlasısın. dedim ve tam anlamıyla Jack’e dönüşmeye başlarken rüyasından çıktım. Onunla eş zamanlı olarak uyandım ve aynadaki yansımama baktım. Eski halime dönmek için nelerimi vermezdim… Her neyse. Nyx’e sırt çevirenlerle Nyx’e bağımlıların arasındaki kaos devam ederken savaşta, ben zaten hep olmam gerektiği gibi görünecektim. Sessizce Nyx, sonunda seninle aynı şartlarda olacağız… Bana yaptıklarını sana göstereceğim ki bu sefer Erebus bile bizi durduramayacak. Bunun için A-ya’yı öldürmem gerekse bile sana ulaşacağım. dedim ve odamdan çıktım. Neferet’e gidip yeni yaratıklar yaratmam gidiyordu. Bir de, sanırım onu özlemiştim.