Ad-Soyad:Damien Maslin
Hayat hikayesi(RP):
Bundan 162 yıl önce işaretlendim.Fakat hala dün gibi hatırlıyorum...
Ebeveynlerim homo olmamı her zaman kınanacak bir şey olarak görmüşlerdi. İnanç insanları işte, ne yaparsınız... Yine babamla tartıştığımız bir günde evde istediğim kadar içlenemediğim için dışarı çıktım. Hava o kadar kasvetliydi ki, anlatamam.. Yani, o ruh halime hiç mi hiç uymuyordu! O zamanlar bulunduğumuz yerin işlek bir kafeteryasına gitmeye karar verdim. akşam saatlerinde Jazz müzik çalan kafeteryaya girdiğimde, tek boş masaya otururken, beni işaretleyecek olan[tabii o zaman henüz haberim yoktu...] iz sürücünün yanındaki tek boş masaya bakarken nefesim kesilmişti... 'Neden ben? Neden tek boş masa onun yanında ki?!' diye düşündüm. Usulca ondan en uzak sandalyeye sinerken, safir renkli işaretini görmüştüm.Haklıydım,bir iz sürücüydü[Haksız olduğum çok nadir görülür zaten...]. Kafasını önüne eğmiş, gözleri kapalıydı. Garson kız Martini'sini masaya bırakırken çıkardığı sesle gözlerini ağır ağır açıp, bana doğru bakmaya başlamıştı. Masmavi gözlerini bana kilitlerrken, resmen nutkum tutulmuştu. Çok yakışıklıydı, orta boyda simsiyah saçlarını arkaya doğru taramıştı. Bir an için küçük bir iç çektim. Fakat sonra ayağa öyle bir hızla kalktı ki, yandaki masalarda oturanlar dönüp bize bakmaya başladı. İşaret parmağını kaldırıp;
' Nyx seni seçti, Tanrıça'nın oğlu! Bundan gurur duymalısın... Kaderin Gece Evi'nin yoluyla kesişti, artık sende bizdensin! ' dediği anda, gözlerimin karardığını hissettim.. Daha sonra tek duyduğum, bağırarak kaçan insanların sesleriydi...