| Shou Shuichi | |
|
+6Zoey Redbird Can Aryay Amy Innovia Ivanovic Erik Night Keiko Kitagawa Shou Shuichi 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Shou Shuichi
Kişi sayfası Değişim: (55/100) Vampir gücü: (86/100) Sağlık: (100/100)
| Konu: Shou Shuichi Salı Ara. 29, 2009 8:25 pm | |
| ~ İsminiz ? Shou Shuichi
Yaş ? 18
Taraf ? Nyx
Türü ? Kırmızı Çaylak
Kan Grubu ? A Rh (-)
~
Doğduğu Yer ? Osaka / Japonya
Doğum Tarihi ? 3 Ocak 1992
~
Göz Rengi ? Kahverengi
Göz Şekli ? İri badem şeklindeki gözlerini uzun kirpikler süsler. Saç Rengi ? Sarı
Saç Şekili ? Omzuna inen sarı saçları kulak civarında yana taranmış perçemle buluşur.
En İyi Özelliği ? -Yalan söylemek konusunda 1 numarayımdır. Ne kadar insan sarrafı olursan ol, yalan söylerken o kadar iyiyimdir ki istesem kendimi bile kandırabilirim. -Keiko'ya olan aşkımın büyüklüğünü kimsenin aşkıyla karşılaştırmam bile. Keiko'm için tüm dünyayı karşıma alabilirim. Ve onun kılına zarar verene bunu faiziyle ödetirim!
En Kötü Özelliği ? -Keiko'ya asla ama asla yalan söyleyemiyorum. Bu benim en büyük zayıf yanlarımdan biri. Ama ona yalan söylemeye ihtiyacım yok ki... -Keiko'ya zarar geldiğini gördüğümde deliye döner ve mantığımı yitiririm.
Fiziksel Stili Belli bir stili yoktur. Ancak bol giysiler ve spor ayakkabı vazgeçilmezleridir.[/size]
Kişisel Özellikleri Asla birinin vampirler tarafından ısırılmasına göz yumamam. Küçüklükten kalan kabuslarımın, başkalarının da gecelerini süslemesini(!) istemiyorum. Ve tabii ki Keiko... Ona bir zarar gelirse, gözümü kırpmadan öldürürüm o kişiyi. Küçükken bana verilen öğreti hâlâ kalbimde duruyor. "Ölen her kişi, bir yıldız olarak tekrar doğar." Bunun doğru olmadığını pekala biliyorum, ama böyle olduğunu sanmak benim daha mantıklı davranmamı sağlıyor. Keiko'nun yanındayken böyle bir şey mümkün değil o ayrı mesele ^^;
Sevdikleri
-Keiko'yu izlemek -Keiko'nun mutlu olmasını sağlamak -Geceleri bir çatıya yatıp yıldızları izlemek -Şarkı söylemek(Sesi muhteşemdir.)
Sevmedikleri
-Keiko'yu üzen -istisnasız- her şey -Kendisini küçük gören ahmaklar -Keiko'ya yan gözler bakan erkekler
Hayalleri Keiko ile hayatlarımızın sonuna dek birlikte olmak. ~ - Spoiler:
Esen rüzgar saçlarımın dalgalanmasını sağlarken, bir yandan da ürpermeme neden olmuştu. Bu günü uğursuz kulan tek şeyin benim doğumgünüm olmadığını hissediyorum. Ah evet, bugün benim doğumgünüm. Aynı zamanda da ailemin ölüm günü...
Doğumgünü partimden olabildiğince uzaklaşmış ve insanların beni umursuyormuş gibi takındıkları o sunî 'İyi ki doğdun Shou!!' portresinin altındaki iğrenç yüzlerini görmekten kaçınmıştım. Bu günlerde tek başıma kalmaya çalışır ve doğu duvarına doğru kısa bir yürüyüş yapardım dolunay altında. Nedense benim doğumgünümde her zaman dolunay çıkar. Garip bir tesadüf ama güzel. Eskiden buna bir anlam veremezdim, ama şimdi anlıyorum. Nyx benim en zor günümde beni gözetiyordu hep. Ama bugün güzel dolunayı kapatan kara bulutlar kendimi çok [hem de ürkütücü miktarda] yalnız hissetmeme neden oluyordu.
Doğu Duvarını sağıma alarak önüme bakmadan yürüyordum. Hiç bir şey düşünmüyor sadece yürüyordum. Belki de bir şeyler düşünüyordum ama farkında değildim,ha? Kim bilir... Birden -şu olmadığını sandığım- düşünceleri [tıpkı gecenin sessizliğini bozduğu gibi] yırtan bir kanat çırpma ve vraklama sesi duydum. Bu küçük bir kurbağanın sesi değildi. Hayır, bundan eminim. Huzursuzca başımı kaldırdığımda tam karşımda kendi yansımamı gördüğüm bir çift kırmızı göz gördüm. Öylece durup birbirimize baktığımız 3 saniye, bana yıllar gibi geldi. Sonunda beynime yine söz geçirebilip de hareket ettiğim sırada o da benim boynuma doğru gagasıyla hamle yapmıştı. Ah pekala, bundan sadece omzuma aldığım derin bir kesikle kurtuldum. Peki da diğer saldırının kafamı bedenimden koparmaması için ne yapacağım? Ah aptal ben! Boş boş düşünmeyi bıraksam da reflekslerimin bana gösterdiği yolu izlesem nasıl olur acaba?
"Ateş, bana gel!"
Etrafımı saran ateş çevremde dönerken gömleğimin ve saçlarımın dalgalanmasını sağlarken yüzümü ısıtıyor ve bana huzur veren bir sıcaklık sağlıyordu. Kendimi bu 'şömine karşısı' hayalimden alı koyup şimdiki zamana dönerken karşımdakinin alaycı kuzgun olduğunu nerden anladığımı kendime sormadığımı fark ettim. Ah her neyse! Bu onun bir alaycı kuzgun olduğu gerçeğini değiştirmez sonuçta.
"Ateş, gecenin huzurunu kırmızı kötülüğüyle bozan her şeyi yak!"
Pekala kabul ediyorum ki amacım sadece karşımdaki alaycı kuzgunu yakmaktı. Ama ,sağ olsun, ateş ağaçlarda pusu kurmuş diğer alaycı kuzgunların da uzun çığlıklar eşliğinde küllere dönüp arından iğrenç bir koku ile havaya karışmasını sağlamıştı. Birden esen sert rüzgar dolunayın ortaya çıkmasını sağlamış ve içimde huzursuz sancılarla atan kalbimin rahatlamasını sağlamıştı. Pekala sanırım bu doğum/ölüm günü trajedisini atlatıp şu alaycı kuzgunları Yüksek Rahibelere haber versem iyi olacak. Ve Nyx, beni gözettiğin için sana teşekkür ederim...
out: baktım herkesin bi elemental gücü var dedim bari benim de olsun deneme rpgsinde. Sonuçta bu filler gibi bir şey... Ana kurgudan bağımsız...
~ Yaşamak mı? O da ne? Seni sevmem, yaşamam için yeterli bir sebep.
En son Shou Shuichi tarafından Çarş. Ocak 27, 2010 12:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Shou Shuichi
| Konu: Geri: Shou Shuichi Salı Ara. 29, 2009 8:26 pm | |
| Benim İçin Değerin Ne Kadar? ~ İlişkinin De Türü Mü Olurmuş Demeyin ~ ~A R K A D A Ş L A R~ [Ayrılmaz İkili]
Can Aryay Ah işte benim biricik dostum, kankam. En zor zamanımda [yani şu hortladığım ilk dakikalarda] bana kanını sunabilen arkadaşım benim. Elbetteki kanını içmeyi [her ne kadar vücudum delice onun kanını istese de] reddettim o ayrı mesele. Bir gün onun kana ihtiyacı olursa gözümü kırpmadan bileğimi keseceğimi biliyorum. Ona zarar veren biri olursa gırtlağını keser alaycı kuzgunlara yem ederim! Çok da ciddiyim!! [Suç Ortakları] [Yakın]
Jasmine Black Pekala onu gördüğüm ilk an hortlamamdan hemen sonrası oldu. Ama yine de iyi bir kız. Benim için endişelendiğini gözlerinde gördüm. Ciddiyim! Edinebildiğim nadir arkadaşlardan biri o. Ve ona bir kötülük yapan karşısında beni bulur![Değer Verdiklerim]
Jane Arthur Güzel, zeki ve kendine güveni tam olan bir kız. Onu ilk gördüğümde 'benim' odamda 'benim' yatağımda oturuyordu. Pekala, odama girerken içime doluşan tüm o ders çalışma hırsının bir anda kaçmasının işime gelmediğini söyleyemem, ama cidden! Keiko onu benim odamda görse kim bilir neler derdi. Ah bunu düşünmek bile istemiyorum... Her neyse... Öhüm... Onunla iyi arkadaş olacağıza benziyor. Nyx onun yanında olsun.[Tarafına gönderme ][Kanımın Isınık Oldukları ] [Sıradan ] [Göz Aşinalığı Olanlar] [Tanıdık]
Sona Pekala onu pek fazla tanıdığım söylenemez. Sadece selamlaşıyoruz o kadar. Ama gülümsemesi böylesine neşe saçan bir insan[ıı... sanırım çaylak demeliydim.] kötü olamaz değil mi? Onunla resmi olarak tanışacağımız günü dört gözle bekliyorum.
Amy Innovia Ivanovic Gerçekten güzel bir kız.[Keiko-chan yanlış anlama. Gözüm senden başkasını görmez ^^] Güçlü bir çehresi ve uyumlu bir vücudu var. Eminim ki bu sert kızın ardında yumuşacık bir kalp vardır. Kimse duygusuz olamaz biliyorsunuz. Evet ben denedim, duygusuz olunmuyor. Onunla henüz pek konuşma fırsatım olmadığı için nasıl biri olduğunu pek bilmiyorum. Ama birbirimizi her gördüğümüzde gülümseyip selamlaşır, birbirimizin hatrını sorarız. İyi bir kız olduğundan hiç şüphem yok. İç güdülerim onunla aramı iyi tutmamı söylüyor. Hadi bakalım hayırlısı...~ D Ü Ş M A N L A R ~ [Zararsızlar] [İşe yaramazlar] [Rakipler] [Hoşlanmadığım] [Ölümcül derecede nefret ettiklerim] [Baş Belası] ~ A Ş K ~[Kalbimin Daimi Sahibi] Keiko Kitagawa Ahh... O benim biricik Keiko\'m. İçinde kendimi kaybettiğim cehennemi, en güzel çiçeklerle süslemeden önce tüm ateşleri söndüren meleğim o benim. Ancak cehennemin ateşini söndürse bile, asla kalbimdeki ateşi söndüremez. Bunu tek kelimeyle; İMKANSIZ! O beni unutsa bile ben onu her zaman seveceğim. Ve belki de eskisi gibi, onu gizlice izlemeye başlayacağım. Tek isteğim onun mutlu olması; benimle veya ben olmadan... [Hım..Tatlı...] [Mazideki Hatalarım] [Kullanılmışlar...][Karşılıklı] [Kalbimin Deli Gibi Çarpmasına Neden Olan] ~ P R O F E S Ö R L E R ~[İdölüm]
Stevie Rae Johnson Ah işte benim idolüm!! Her zaman neşesini muhafaza edebilen, iyimser ve bir o kadar da tatlı bir yüksek rahibe. Türünün ilk örneği olduğundan ne kadar zor zamanlar geçirdiğini tahmin bile edemem. Ancak eminim ki o yine bardağın dolu tarafını görüp işin içinden çıkmıştır. Keşke ben de onun gibi olabilsem. Olaylara lanet etmek yerine iyi kısımları görüp sevinebilsem. Hey! İyimser olmak gerçekten zordur. İnanın bana... [İyidir Severim]
Zoey Redbird Tanrıçamızın eşsiz yeteneklerle donattığı bu Yüksek Rahibe'nin yüzüne bile bakamıyorum açıkçası. Zira tapınakta Keiko ile kendimizi kaybetmiş bir şekilde öpüşürken [ve elbet daha fazlasını yapmaya da başlayacaktık ) bizi yakalayan o olmuştu. Bize anlık bir sinir ile kızmış ancak sonra bizi hiç yakalamamış gibi konuşmaya devam etmişti. Tanrıçam bu kadın olayları unutmayı çok iyi biliyor!
Erik Night İşte müthiş oyunculuk diye ben buna derim! Oynadığı rolün hakkını sonuna dek veren en iyi aktörümüz o bizim! Sert olan çehresi bir çok kızın ondan hoşlanmasını sağlıyor. Umarım Keiko'yu da kendine aşık etmez Her neyse. Benim Keiko'ma bakmayacağından eminim. O iyi bir hoca. Ancak özgür iradesi olan herkes gibi onun da geçmişte hataları olmuş duyduğuma göre. Tam olarak olayları bilmiyorum ancak bunun onu üzdüğünü hiç görmedim. Ya da öyle ki; etrafında insanlar varken üzüntüsünü bile müthiş rol kabiliyeti ile saklıyor. Şahsen ondan beklerim... [Sadece Dersine Girdiklerim] [Nefretimi Kazananlar]
En son Shou Shuichi tarafından Paz Ocak 24, 2010 1:22 am tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi | |
|
| |
Keiko Kitagawa
Kişi sayfası Değişim: (70/100) Vampir gücü: (96/100) Sağlık: (100/100)
| |
| |
Shou Shuichi
| Konu: Geri: Shou Shuichi Salı Ara. 29, 2009 9:32 pm | |
| Ordasın işte bebeğim görmedin mi | |
|
| |
Keiko Kitagawa
Kişi sayfası Değişim: (70/100) Vampir gücü: (96/100) Sağlık: (100/100)
| Konu: Geri: Shou Shuichi Salı Ara. 29, 2009 9:33 pm | |
| Ya... Kocaman paragraf gözümden kaçmış^^'xD | |
|
| |
Shou Shuichi
| Konu: Geri: Shou Shuichi Çarş. Ocak 20, 2010 8:45 pm | |
| Jasmine ve Sona'yı da ekledim ^^ | |
|
| |
Erik Night Profesör
Kişi sayfası Değişim: (100/100) Vampir gücü: (100/100) Sağlık: (100/100)
| Konu: Geri: Shou Shuichi Çarş. Ocak 20, 2010 8:46 pm | |
| | |
|
| |
Amy Innovia Ivanovic
Kişi sayfası Değişim: (50/100) Vampir gücü: (85/100) Sağlık: (100/100)
| Konu: Geri: Shou Shuichi Çarş. Ocak 20, 2010 8:51 pm | |
| | |
|
| |
Shou Shuichi
| Konu: Geri: Shou Shuichi Çarş. Ocak 20, 2010 8:55 pm | |
| erik önce icon bul bakim bana. amy ünlün angelina aplamızdı değil mi? | |
|
| |
Amy Innovia Ivanovic
| Konu: Geri: Shou Shuichi Çarş. Ocak 20, 2010 8:57 pm | |
| Evet Angelina Jolie | |
|
| |
Can Aryay
| Konu: Geri: Shou Shuichi Çarş. Ocak 20, 2010 8:59 pm | |
| | |
|
| |
Amy Innovia Ivanovic
| Konu: Geri: Shou Shuichi Çarş. Ocak 20, 2010 9:13 pm | |
| Teşekkür ederim beni eklediğin için aynıları senin içinde gerçerli =)) | |
|
| |
Shou Shuichi
| Konu: Geri: Shou Shuichi Çarş. Ocak 20, 2010 9:15 pm | |
| | |
|
| |
Zoey Redbird Yüksek Rahibe
Kişi sayfası Değişim: (100/100) Vampir gücü: (500/500) Sağlık: (100/100)
| Konu: Geri: Shou Shuichi Çarş. Ocak 20, 2010 9:17 pm | |
| Beni de. | |
|
| |
Shou Shuichi
| Konu: Geri: Shou Shuichi Çarş. Ocak 20, 2010 9:22 pm | |
| | |
|
| |
Shou Shuichi
| Konu: Geri: Shou Shuichi Çarş. Ocak 20, 2010 9:26 pm | |
| | |
|
| |
Erik Night Profesör
| Konu: Geri: Shou Shuichi Çarş. Ocak 20, 2010 9:27 pm | |
| Ama beni eklemedin bile... | |
|
| |
Shou Shuichi
| Konu: Geri: Shou Shuichi Çarş. Ocak 20, 2010 9:30 pm | |
| iconunu bulamadım da ondaann dur bir daha arim | |
|
| |
Shou Shuichi
| Konu: Geri: Shou Shuichi Çarş. Ocak 20, 2010 9:35 pm | |
| Ah sonunda buldum ve ekledim ^^ | |
|
| |
Erik Night Profesör
| Konu: Geri: Shou Shuichi Çarş. Ocak 20, 2010 9:35 pm | |
| | |
|
| |
Shou Shuichi
| Konu: Geri: Shou Shuichi Çarş. Ocak 20, 2010 9:36 pm | |
| | |
|
| |
Stevie Rae Johnson Yüksek Rahibe
| Konu: Geri: Shou Shuichi Çarş. Ocak 20, 2010 9:39 pm | |
| Hani beeeeen ? | |
|
| |
Shou Shuichi
| Konu: Geri: Shou Shuichi Çarş. Ocak 20, 2010 9:47 pm | |
| oy kıyamaaam ekledim ekledim | |
|
| |
Stevie Rae Johnson Yüksek Rahibe
| Konu: Geri: Shou Shuichi Çarş. Ocak 20, 2010 9:55 pm | |
| | |
|
| |
Shou Shuichi
| Konu: Geri: Shou Shuichi Çarş. Ocak 20, 2010 9:56 pm | |
| sen sağol Stevie Rae-san ^^ [yoksa Stevie Rae-chan mı demeliyim? kafam karıştı ] | |
|
| |
| Shou Shuichi | |
|