Ahh.. Tabii ki öğrencilerin uyanmasına bu kadar az kala daha fazla oturacak değildim. Zira başkalarının ağızına daha fazla sakız olmak istemiyorum... Fakat bu bir yana, birazdan heryerin duş yapmak veya hazırlanmak için odalarından çıkan şaftı kaymış erkeklerle dolu olacağını bilmek, beni asıl ürküten noktalardan biriydi. Ne? Uyku sersemi bir çocuk beni eğer görürse, 'herşeeeyyy, zihnininnn derinlikleeriinndeee.. Ben aslında burada değilimmm... Şeyy,Hah, ben aslında buralı bile değilim... Ah, eveet... Ahh, şimdi uzay gemime binip buradan gideceğimm... Uuuuuu....' diye kandırabileceğini sanan tiplerden değilim...
Pekala, sanırım bu gün tüm bu olanların ardından[acaba nelerden sonra] kendimi o kadar yorgun hissediyordum ki! Meeh, fakat dinlenmeye hiç vaktim yok. Eğer hızlı davranırsam blki bir düşa girecek kadar, ya da en azından yüzüme su çarpacak kadar[!] vakit bulabilirdim sanırım. Shou'ya dönüp çıkmadan önce son bir kez öperken ne kadar rahatlamış, ve tatmin olmuş olduğumu bu kadar farketmemiştim. Pekala; büyük bir haz hissetmeme, rahatlamama ve iğrenç bir şekilde mahrem bölgelerimin bir sızıyla beraber bayram etmesine karşılık, bağımlılık yapmaması için Nyx'e yalvarıyordum. Zira.. Ahh, herneyse işte!..
Odadan çıktıktan sonra ufuktaki son kızıllığında kaybolmaya başladığını görünce suratımı astım. Lanet olasıca koca bir gün boyunca uyuklayacaktım ve yanımdaki Shou bu durum için kendini suçlayacaktı, ardından profesörler bana ne olduğunu soracak ve benim doğruyu söylemem gerekecekti. Doğrudan sorulan sorulara yalanla karşılık verirsem başım iki kat fazla büyük bir belaya girebilirdi. Ve Shou'nun ki.. Ahh, ilk kez onunla beraber olmam ve bekaretimi ona vermem karşılığında alabileceği[miz] ceza oranını düşününce içim ürperti. Muhtemelen bizi uzaklaştırırlardı okuldan. As-.. Bir dakika.. Bizi uzaklaştırırlardı okuldan! Tanrım, duyup duyabileceğim en güzel haber olurdu bu benim için... Zira buradan çıkmak için can atıyorum... Fakat beni buraya ömür boyu mahkum kılabilecek şeylerden biri de, ilerideki yüksek rahibeliğim.. Ahh, lanet olsun! Tabii ki dünyadaki hiçbir şey Shou'dan daha önemli değildi benim için ve buradan gitmek için karanlık kızları bırakmam gerekirse seve seve bırakırım.. Zaten hurada ömür boyu rahibe olarak kalmak içimi ürpertiyor.. Allah'tan katolikler gibi 'Erebus' falan ile evli olduklarını düşünmüyorlar... Herneyse, eğer uzaklaştırma alırsakta, sorun değil zaten.. Uhhmm.. Sanırım ebeveynlerim bir iki günlüğüne bize bakmayı kabul eder.. Gerçi, şöyle bir düşününce Shou ve annem için öyle bir tanıştırma faslı nasıl olurdu, merak etmiyor değilim doğrusu!